5 hauskaa matkalaitetta, jotka sinun tulee heittää reppuun ennen kuin lähdet kotoa
3 mins read

5 hauskaa matkalaitetta, jotka sinun tulee heittää reppuun ennen kuin lähdet kotoa

Mitä yleensä heität reppuusi, kun matkustat jonnekin eksoottiseen? Olen varma, että sinulla on tavallisia tavaroita, joita kaikki muut ottavat mukanaan, mutta tänään aiomme tarkastella muutamia asioita, jotka ovat hieman erilaisia. Tutustu joihinkin näistä hauskoista matkatarvikkeista, jotka voivat auttaa sinua ulos jumiutumisesta, kunhan laitat ne reppuun ennen kuin lähdet kotoa.

USB-ladattava akku

Miltä sinusta tuntuisi, jos sinun ei enää koskaan tarvitsisi kantaa paristoja mukanasi? Nyt sinun ei ehkä tarvitse, mutta ensin sinun on otettava yksi tai kaksi näistä ladattavista USB-akuista. Voit irrottaa akun kannen, jolloin sinulla on USB-tikku, jonka voit laittaa kannettavan tietokoneen sisään. Jätä se hetkeksi, niin se lataa akun uudelleen, ja koska ne kestävät yli 500 latausjaksoa, et pysty selviämään niistä kaikista ollessasi poissa, joten ne eivät koskaan petä sinua.

Vesikäyttöinen herätyskello

Saatat löytää itsesi nukkumasta rantamajassa jossain keskellä ei mitään. Kuinka heräät, jos herätyskellosi paristot loppuvat? Päädytkö vaikeuksiin, jos heräät myöhään ja myöhästyt bussistasi? Sinun ei tarvitse huolehtia paristoista, jos sinulla on vesikäyttöinen herätyskello, sillä voit täyttää sen vedellä merestä. Sinun ei ehkä tarvitse käyttää sitä koko ajan, mutta se voi olla hyödyllinen riippuen siitä, millaisista paikoista aiot yöpyä.

Aurinkoenergialla toimiva akku

Tarkastellaan nyt toista ympäristöystävällistä vempaimia, ja tämä on entistä hyödyllisempi, koska tiedän, että sinulla on hyvä mahdollisuus, että sinulla on mukanasi tonnia elektronisia laitteita. Kuljeta aurinkoenergialla toimivaa akkua mukanasi, ja ainoa asia, jonka tarvitset varmistaaksesi, ettei virta lopu koskaan, on auringonvalo. On hyödyllistä käyttää vararatkaisua, kun olet poissa, tai jos kuljet lähellä sivilisaatiota, se saattaa olla ainoa tapa pitää jotkin laitteet hengissä.

DEFCON kannettavan tietokoneen lukko

Aiemmin ulkomailla ollessaan ei nähnyt liian monia kannettavia tietokoneita mukanaan, mutta ajat ovat muuttuneet ja se on hyvin yleistä nykyään. Tämä tarkoittaa myös sitä, että paljon enemmän niitä varastetaan päivittäin, ja sinun omasi voivat helposti kadota, jos sinulla ei ole suojaa. Ehkä tiedostosi on tallennettu pilveen ja vakuutuksesi kattaa uuden kannettavan hinnan, mutta jos et halua käydä läpi kaikkea kannettavan tietokoneen varastamisen aiheuttamaa vaivaa, ota tämä lukko mukaasi.

Passport Ultrani

Kun matkustat, olet poissa vain muutaman viikon tai kuukauden, mutta haluat muistosi kestävän eliniän. Mitä teet, jos yhtäkkiä huomaat, että kaikki kamerasi valokuvat ovat kadonneet ikuisesti, koska joku nappasi laukkusi? Kannettavat ulkoiset kiintolevyt ovat välttämättömiä matkoilla, sillä sinulla on paikka tallentaa muistosi kotiin palattuasi. My Passport Ultra on hyvä ottaa mukaan, ja se voi jopa varmuuskopioida asiat automaattisesti pilveen, joten olet entistä turvallisempi.

Ole aina valmis

Jokainen näistä laitteista on Jumalan lahja, jos joudut tilanteeseen, jossa tarvitset niitä, joten älä unohda lähteä kotoa ilman niitä. Ne eivät todellakaan ole välttämättömiä, ja miljoonat ihmiset tulevat toimeen ilman niitä, mutta ne ovat siistejä, ja jos rakastat kokeilla uusia asioita, olet iloinen, että ne ovat repussasi.