Kuinka säästää rahaa sateisen päivän varalle käyttämällä 5 upeaa iPhone-sovellusta

-

On hienoa, kun sinulla on paljon rahaa käytettäväksi, mutta useimmille meistä tärkeintä on säästää rahaa sadepäivää varten, koska pankkitililläsi ei voi koskaan olla tarpeeksi varastoja. En tiedä kuinka paljon onnistut tällä hetkellä säästämään keskimäärin kuukaudessa, mutta jos haluat säästää tästä eteenpäin, kannattaa ladata nämä mahtavat iPhone-sovellukset.

Polttoainekulutuslaskin

Kaikki tietävät, että auton käyttö voi olla erittäin kallista, mutta valitettavasti saatat joutua ajamaan autolla joka tapauksessa, koska sinulla ei ole pääsyä julkisiin kulkuvälineisiin. Jos käytät useampaa kuin yhtä autoa, se on vieläkin kalliimpi ja haluat säästää rahaa kaikin keinoin, joten lataa vain polttoainetalouslaskin, niin se auttaa sinua käyttämään vähemmän polttoainetta. Sinun tarvitsee vain syöttää muutama tieto sovellukseen, niin saat selville, kuinka saat enemmän vastinetta rahoillesi hetkessä.

Onavo Extend

Vaikka tämä sovellus saattaa säästää vain vähän joka kuukausi, se voi auttaa melkein kaikkia, koska me kaikki juoksentelemme älypuhelimien parissa näinä päivinä. Kun kytket puhelimeen virran, sovellus toimii taustalla, joten et edes huomaa mitä se tekee, mutta se estää sinua tuhlaamasta yhtä paljon datamäärääsi ollessasi verkossa. Esimerkiksi sen sijaan, että lataat kuvia, kun vierailet verkkosivustolla, se sallii kuvien latauksen vain, kun vierität niihin.

Lähetä rahaa

Jos asut toisessa maassa, on joskus vaikea saada rahojasi käsiksi. Se voi johtua siitä, että he veloittavat paljon joka kerta, kun teet pankkiautomaatin noston, tai jos kadotat korttisi, se on vielä pahempaa, koska joudut odottamaan vaihtoa. Jos käytät Send Money -sovellusta, voit lähettää rahasi ulkomaille joko pankkitilille tai välittäjälle, josta voit noutaa ne henkilökohtaisesti. Jos sinulla on sovellus puhelimessasi turvallisuussyistä, sinun ei tarvitse huolehtia rahasta, kun olet ulkomailla.

SnipSnap-kuponkisovellus

Tästä eteenpäin sinun ei tarvitse pitää kiinni kaikista kuponkeista, joita olet heittänyt kenkälaatikkoon. Sinun tarvitsee vain ottaa jokainen keräämäsi kuponki ja ottaa siitä valokuva, jolloin se ladataan automaattisesti sovellukseen. Voit nauttia suurista säästöistä tuhansissa jälleenmyyjissä valtakunnallisesti yksinkertaisesti vetämällä puhelimesi taskustasi ja näyttämällä heille näytön. Se tarkoittaa myös sitä, että sinulla on ne aina saatavilla, koska olet varma, että olet vahingossa jättänyt kuponkeja kotiin useita kertoja.

Hyvä budjetti

Vaikka sinulla olisi rahaongelmia, sinun ei tarvitse stressata liikaa, koska et ole vielä menossa konkurssiin. Sinun tarvitsee vain opetella käsittelemään talouttasi tehokkaammin ja jos et pysty siihen itse, Goodbudget-sovellus auttaa sinua. Syy, miksi ihmiset rakastavat tätä sovellusta, on se, että sen avulla voit säilyttää käteisrahasi eri kirjekuorissa, joten sen sijaan, että sinulla olisi edessäsi kokonaissumma, on helppo jakaa se eri luokkiin, jotta et kuluttaisi liikaa.

Säästäminen on tärkeämpää

Voit tuntea olosi yhtä tyytyväiseksi, kun tiedät, että sinulla on rahaa säästettynä, kun ostat jännittävän uuden lelun. Nämä sovellukset voivat varmasti auttaa sinua tekemään sen, ja niitä kannattaa käyttää, vaikka ne auttaisivat sinua säästämään vain vähän joka kuukausi, koska jokainen dollari on tärkeä.

Share this article

Recent posts

Popular categories