5 hämmästyttävää teknologista herkkua, jotka voit ostaa kotiisi

-

Syy, miksi me kaikki teemme niin kovasti töitä, ei ole se, että voisimme raapia kuukausittain, joten jos sinulla on vähän enemmän pankissa, on mukava hemmotella itseäsi silloin tällöin. Monet ihmiset haluavat hemmotella itseään parantamalla kotiaan useilla eri tavoilla. Yksi näistä tavoista on uusi ja edistynyt tekniikka, joten aiomme tarkastella joitakin gadgeteja, jotka saatat haluta hankkia lähitulevaisuudessa.

Digital Habits Open Mirror

Tämä saattaa olla yksi tyylikkäimmistä peileistä, joita olet koskaan nähnyt elämässäsi. Se näyttää uudelta ja tyylikkäältä, mutta se ei ole aivan sitä, mitä sanoisit upeaksi. Todellinen syy siihen, että se on niin siistiä, on se, että voit liu’uttaa sen sivulle, ja kun niin onnistut, voit telakoida iPhonesi siihen. Tämä tarkoittaa, että voit kuunnella lempimusiikkiasi samalla kun käyt suihkussa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, että höyry vahingoittaa puhelintasi. Jos rakastat laulamista suihkussa ollessasi, peilistä voi tulla paras ystäväsi.

Airocide ilmanpuhdistin

Vaikka markkinoilla on nyt paljon ilmanpuhdistimia, tämä erottuu mailin joukosta. Syy se on niin suosittu, koska NASA on kehittänyt sen, ja jos he voivat lähettää raketin kuuhun, ne voivat varmasti auttaa pitämään kodin ilman mukavana ja puhtaana. Haluat eliminoida ilmassa olevat ärsyttävät allergeenit ja haluat kotisi olevan mahdollisimman raikas, joten vaikka käsittelet jotain näkymätöntä, sinun tulee poimia se, jos välität tarpeeksi terveydestäsi.

Husqvarna Automower

Mikä on ensimmäinen asia, joka tulee mieleesi sunnuntaiaamuna? Lyön vetoa, että se ei ole ylivoimainen jännityksen tunne, koska sinun täytyy mennä alas puutarhaan leikkaamaan nurmikkoa, mutta jos haluat pitää puutarhasi upeana, se on tehtävä. Asioiden helpottamiseksi on nyt mahdollista ostaa automaattinen ruohonleikkuri, joka tekee kaiken itse. Sinun tarvitsee vain kytkeä se päälle ja se huolehtii ruohostasi, kun voit nauttia aamiaisen ja aamukahvin.

Elokuun Smart Lock

Kaikki etsivät aina parhaita kotiovien lukkoja, koska he haluavat tuntea olonsa turvalliseksi ja lähivuosina et kuule kenenkään puhuvan mistään muusta kuin älylukoista. Elokuun älylukko on suunnannäyttäjä tällä hetkellä, ja osa syy siihen, miksi se on niin suosittu, johtuu siitä, että se on täynnä upeita ominaisuuksia. Niitä on aivan liian monta läpikäytävää, mutta sinun pitäisi ymmärtää, että voit hallita niitä kaikkia älypuhelimestasi, ja itse laite on aivan upea.

Robotti-ikkunanpesuaineet

Olemme jo puhuneet robotista, joka hoitaa nurmikon, mutta nyt tarkastelemme robottia, joka käsittelee jotain täysin erilaista. Miltä sinusta tuntuisi, jos tietäisit, ettei sinun tarvitse enää koskaan pestä ikkunoitasi? Ikkunanpesusi saattaa hoitaa ikkunojesi ulkopinnan, mutta sinun tehtäväsi on puhdistaa sisätilat. Osta vain yksi näistä upeista robotti-ikkunanpesuaineista ja voit jälleen rentoutua, kun tekniikka hoitaa kaiken.

Voitko elää ilman niitä?

Nyt kun tiedät, mihin kukin vempain pystyy, voitko kuvitella, ettet voisi käyttää niitä päivittäin? Ne parantavat elämääsi niin monella tapaa, vaikka se olisi vain pieni marginaali, joten jos olet kiinnostunut joistakin niistä, en tuhlaa aikaa niiden tarkistamiseen.

Share this article

Recent posts

Popular categories