5 upeaa laitetta, joista olet ylpeä kotonasi

-

Kun sinulla ei ole paljon rahaa, välität vain katon pitämisestä pään päällä ja ruoan laittamisesta pöytään, mutta jos sinulla on rahaa poltettavaa, näytät aina kääntyvän hienojen vempaimien puoleen ennen kaikkea. Tänään aiomme tarkastella joitakin parhaista vempaimista, jotka parantavat sinua useilla eri tavoilla, ja voit päättää, kannattaako niitä harjoittaa vai ei.

Oras Eterna Suihku

Kuinka monta suihkua käyt päivittäin? Se voi olla vain yksi tai ehkä jopa kaksi, mutta kun yhdistät sen suihkujen määrään, johon muut perheenjäsenesi käyvät, se varmasti kasvaa. Tämä tarkoittaa, että tuhlaat paljon vettä ja lisäät myös energialaskujasi huomattavasti, koska kuuma vesi voi muodostaa lähes kolmanneksen kuukausittain käyttämistäsi rahoista. Tämä älykäs suihku auttaa sinua säästämään vettä ja rahaa palkitsemalla sinut siitä, että vietät vähemmän aikaa veden alla.

Calypso avain

Jos olet onnekas, saatat joutua selaamaan käsilaukkuasi löytääksesi kodin avaimesi, kun tulet kotiin raskaasta työpäivästä, mutta jos olet vielä epäonninen, saatat huomata, että olet hukannut sen. Pidät yleensä älypuhelimestasi paljon paremmin huolta kuin jostain niin halvasta kuin avaimesta, joten älypuhelimesi on järkevää muuttaa kotisi avaimeksi. Kun olet asentanut Calypso Key -avaimen, se tapahtuu juuri niin, ja voit avata ja lukita oven kävelemällä sen lähelle puhelimellasi.

EcoSmart Zeta etanolitakka

Keskuslämmitys on ehkä ohittanut tulisijat kodin lämmittämisessä, mutta patteri ei koskaan pysty kilpailemaan tyyliosaston tulisijan kanssa. Tämä pätee erityisesti Zeta-takkaan, koska se muuttaa huoneesi ylellisyyteen. Ainoa haittapuoli on hinta, koska joudut maksamaan lähes kymmenentuhatta dollaria ilosta velkaa sellaisen, mutta jos sinulla on rahaa ja haluat takan, voit ottaa sen mukaan minne tahansa, se on markkinoiden paras valinta.

Kylpylä N A Box Postitettava kylpytynnyri

Jos olet rehellinen itsellesi, olet luultavasti haaveillut porealtaan omistamisesta pienestä pitäen. Se oli aikoinaan valtava statussymboli, mutta koska voit ostaa niitä niin halvalla tällä hetkellä, se tarkoittaa, että sellaisen ostaminen ei ole niin epärealistista kuin luulet. Tämä maaginen kylpytynnyri on kannettava ja se maksaa alle tuhat taalaa, joten ajattele sitä hetki, kun kuvittelet hyppääväsi siihen ja annat kuplien sulattaa stressisi pois.

Aurinkopöytä

Astutaanpa hetkeksi ulos, sillä jos olet ostamassa hienoja vempaimia kotiisi, sen ei tarvitse rajoittua sisätiloihin säilytettävään tavaraan. Jos haluat työskennellä ulkopuolella, sähkölaitteet loppuvat, ja tässä tulee esiin aurinkopöytä. Se on aurinkopöytä, joka ottaa energiansa auringosta ja voit kytkeä siihen mitä tahansa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse enää koskaan mennä sisälle, kun kannettavan tietokoneen tai tablet-tietokoneen akku on vähissä.

Kaikki riippuu tarpeistasi

Saatat ihmetellä, miksi tarvitset joitain näistä laitteista, koska ne eivät todellakaan ole välttämättömiä, mutta jos käytät niitä jatkuvasti, ne ovat rahan arvoisia. Ne myös tekevät kodistasi erottuvan joukosta ja voit olla ylpeä omistaessasi ne.

Share this article

Recent posts

Popular categories